Onze ambitie als selectiebureau

Dankzij onze brede kennis over verschillende sectoren begrijpen wij specifieke noden beter en spreken we vlot mee met kandidaten.

Onze waarden

Een persoonlijke en discrete aanpak staat centraal bij Capital Talent, zowel naar bedrijven als kandidaten toe. Net zoals u, zijn we gepassioneerd en streven we enkel het beste na.

Connecting Ambitions

Wij zien het als onze taak en verantwoordelijkheid om bedrijven en kandidaten, die een perfecte match vormen, met elkaar in contact te brengen. We koppelen de ambities van uw bedrijf met die van de kandidaten om zo tot een succesverhaal te komen.

Uw ambassadeur

Het is onze taak om uw bedrijf kwalitatief te vertegenwoordigen naar kandidaten toe. Daarom verdiepen we ons altijd in het bedrijf en het team dat een nieuwe collega zoekt. Hoe beter wij u begrijpen, hoe betere ambassadeurs wij van uw bedrijf zijn. We communiceren steeds op een respectvolle manier naar kandidaten toe, en informeren en begeleiden hen zo goed mogelijk.

Kwalitatieve kandidaten

Wij vinden de juiste kandidaten dankzij onze doelgerichte en persoonlijke aanpak én grondige screening. Wij stellen enkel profielen voor die voldoen aan de vooropgestelde criteria, want bij Capital Talent staat kwaliteit boven kwantiteit. De kandidaten worden steeds exclusief voor uw bedrijf geselecteerd.

Discreet, maar direct

Wij streven naar een vertrouwensrelatie en open communicatiestijl met al onze klanten, pas dan heeft een samenwerking kans tot slagen. Vanzelfsprekend, gaan wij discreet om met vertrouwelijke informatie.

Resultaatgericht en weloverwogen

Turn clients into partners: Enkel resultaten zijn een garantie op een langdurige samen-werking en zorgen voor de uitbouw van een stabiel en langdurig partnership. 

Diverse sectoren en functies

Specialist in approach, generalist in industry and function

omschrijft perfect waar Capital Talent voor staat. Wij pinnen ons niet vast op één sector of één functietype en hebben hierdoor een brede kennis en een ruim netwerk ontwikkeld.

Als specialist in Direct Search streven we naar het uitbouwen van lange termijnrelatie

Waarbij we fungeren als ambassadeur van onze klant en doelgericht op zoek gaan naar de juiste kandidaat.

of bel +32 478 64 85 61