Connecting Ambitions

Wij brengen de ambities van uw bedrijf in kaart en koppelen deze aan die van de kandidaten. Wij streven er steeds naar om uw noden zo goed mogelijk in te vullen, dat is onze ambitie.

Capital talent: uw ambassadeur naar kandidaten toe

Hoe beter we uw sector, organisatie, bedrijfs- en teamcultuur begrijpen, hoe betere ambassadeurs wij van uw bedrijf zijn. Wij informeren en begeleiden potentiële kandidaten zo goed mogelijk en zien het als onze verantwoordelijkheid om de meest geschikte kandidaat voor de functie te vinden.

Stap 1: Analyse bedrijf en functie

Wij gaan niet onvoorbereid op zoek, maar verdiepen ons eerst in uw sector, organisatie en bedrijfscultuur. We nemen de tijd om te praten met het team waar de kandidaat in terechtkomt zodat de geselecteerde kandidaat hier perfect op inhaakt.

Stap 2: Analyse kandidaat

We contacteren interessante kandidaten rechtstreeks, maar steeds discreet. Na screening van hun cv en realisaties, polsen we in een gesprek naar hun ambities en persoonlijkheid. Daarnaast informeren we hen uitgebreid over uw bedrijf en de functie-inhoud.

Stap 3: Voorstelling kwalitatieve kandidaten

U ontvangt een beknopt rapport van de kandidaten die beantwoorden aan het vooropgestelde profiel én die oprecht interesse tonen in uw bedrijf en de functie. In een sollicitatiegesprek bij u op kantoor, toetst u onze bevindingen aan uw vereisten en verwachtingen. Na ieder gesprek polsen we bij u en de kandidaten naar de ervaringen.
‚Äč

Stap 4: Time to sign

Zeggen beide partijen volmondig ja? Dan staat niets u nog in de weg om het contract op te stellen. Standaard, volgen wij de kandidaat de eerste zes maanden persoonlijk op.

Als specialist in Direct Search streven we naar het uitbouwen van lange termijnrelatie

Waarbij we fungeren als ambassadeur van onze klant en doelgericht op zoek gaan naar de juiste kandidaat.

of bel +32 478 64 85 61